What's big and green and bounces up and down?

Joke image

A monster on a pogo stick!

A 'pogo stick' is a pole that you can jump on. You can see the monster's pogo stick in the picture! 

Discussion

Do you like the joke?

Average: 
3.54213
Average: 3.5 (2599 votes)

Comments

waw   Very scary :o

yeahhhhhhhh its very ridiculous!!!! isnt it? :-(

 I like it

burhan 

I think that so BORING-___- and stupid JOKE -,-"
 

 I DON'T LUV IT!!! VERY BORING AND KIND OF FUNNY 

 ATTENTION:
12 JOKES FOR U! SUPER FUNNY!!!
1.What color is a Burp?
ANS: Burple!!!
2.What do you get between a Cereal Box and some Fruit Punch?
ANS: A food fight!!
3.What do you call it that is mixed with cake and a pan?
ANS: Pancake!!
4.What is a pup's favourite food?
ANS: Pupcorn!!
5.What did the baseball glove said to the baseball?
ANS: Catch you later!!
6.Why do mummies like Christmas presents?
ANS: Because there wrapped up!!
7.What do cats put in their drinks?
ANS: Mice cubes!!
8.What's brown, hairy and wears sunglasses?
ANS: A coconut on vacation
9.What do elves learn in school?
ANS: Elf-bet!!
10.Which word is always spelt incorrectly?
ANS: Incorrectly
11.Why did the teacher wears sunglasses to school?
ANS: Because she had bright students!!
12.What do Astronuts listen to?
ANS: Nep-tune!!
 
 

It is very good
Hello my name is Paul i am french
 

a stupid joke and funny joke

nice men

Pages