What's big and green and bounces up and down?

Joke image

A monster on a pogo stick!

A 'pogo stick' is a pole that you can jump on. You can see the monster's pogo stick in the picture! 

Discussion

Do you like the joke?

Average: 
3.543255
Average: 3.5 (2601 votes)

Comments

burhan 

I think that so BORING-___- and stupid JOKE -,-"
 

 I DON'T LUV IT!!! VERY BORING AND KIND OF FUNNY 

 ATTENTION:
12 JOKES FOR U! SUPER FUNNY!!!
1.What color is a Burp?
ANS: Burple!!!
2.What do you get between a Cereal Box and some Fruit Punch?
ANS: A food fight!!
3.What do you call it that is mixed with cake and a pan?
ANS: Pancake!!
4.What is a pup's favourite food?
ANS: Pupcorn!!
5.What did the baseball glove said to the baseball?
ANS: Catch you later!!
6.Why do mummies like Christmas presents?
ANS: Because there wrapped up!!
7.What do cats put in their drinks?
ANS: Mice cubes!!
8.What's brown, hairy and wears sunglasses?
ANS: A coconut on vacation
9.What do elves learn in school?
ANS: Elf-bet!!
10.Which word is always spelt incorrectly?
ANS: Incorrectly
11.Why did the teacher wears sunglasses to school?
ANS: Because she had bright students!!
12.What do Astronuts listen to?
ANS: Nep-tune!!
 
 

It is very good
Hello my name is Paul i am french
 

a stupid joke and funny joke

nice men

NOST DUMBEST JOKE IVE EVER HEARD WELL SECOND BECAUSEWAT ABOUT THIS JOKE "WHY DID THE CHIKIN CROSS THE ROAD" "BECAUSE IT WANTED TO GET TO THE OTHER SIDE

veryyyyyyyyyyy stupidddddddd joke

 
a stupid and funny joke

Pages